Topp 10 grunner til å bli medlem av AACE

Det handler om…

  1. ... Tid få tilgang til en mengde ressurser som vil spare deg både tid og penger! Du vil holde deg orientert om prosjektstyringsfaget – pluss at du i tillegg får rabatt på opplæringsprogrammer, publikasjoner, m.m.!
  2. ... Informasjon finn tusenvis av tekniske artikler og publikasjoner i det virtuelle biblioteket (Virtual Library). AACE databasen er søkbar med nøkkelord for raskt å finne det du er interessert i.
  3. ... Din karriere medlemmer kan legge ut CV uten ekstra kostnad i “Career Center” og bidra til å holde din karriere på stø kurs gjennom informasjonskilder som AACE sin årlige lønns- og demografiske spørreundersøkelse for Project and Cost Professionals.
  4. ... Opplæring vi tilbyr mange online opplæringskurser innen kostnadsestimering og prosjektledelse. Approved Educational Provider programmet hjelper til med å holde kvaliteten høy både på kursene og på kurstilbyderne. AACE holder også mange seminarer hvert år.
  5. ... Ressurser vår bi-månedlige publikasjon Cost Engineering Journal har artikler for profesjonelle prosjektstyringsfolk fra hele verden. Gjennom post eller via AACE International nettstedet, så er Cost Engineering Journal en glimrende oppdatert ressurs for medlemmer, og som medlem har du tilgang til arkivet med tidligere utgaver.
  6. ... Teknisk utvikling øk din kunnskap og ekspertise gjennom å delta i en av AACE International sine mange tekniske underkomiteer og Special Interest Groups (SIG's) uten ekstrakostnad dersom du er medlem. Diskuter industriproblemer med dine kolleger eller hjelp ekspertene med å utvikle nye og forbedrede teknikker og metoder for prosjektstyringsfagene.
  7. ... Nettverksbygging ved å delta i en lokalavdeling eller på AACE sitt årlige møte “Annual Meeting”og høre interessante foredragsholdere, delta på informasjonsturer, nettverksmiddager og mye mer. Online Membership Directory er en utmerket kilde for kontaktinformasjon om flere tusen AACE medlemmer. Bli med i en av våre mange tekniske underkomiteer og delta i AACE forum – en god måte å tappe inn i den kollektive visdom og erfaring til våre medlemmer over hele verden.
  8. ... Beste praksis våre sertifiseringsprogrammer er akkreditert av det uavhengige Council of Engineering & Scientific Specialty Boards i USA. AACE sertifiseringer er en anerkjent og troverdig standard innen prosjektstyringsfagene. En nylig studie viser at personer med AACE sertifisering tjener 17,4 % mer enn de som ikke er sertifiserte.
  9. ... Fordeler ditt medlemskap gir deg øvrige fordeler som eksempelvis rabattert forsikring.
  10. ... Du! vi er din profesjonelle partner som gir deg informasjon og støtte som du kan stole på. Bli medlem og ta del i det unike nettverket av personer som er dedikert til å forbedre prosjektstyringsfagene og prosjektstyringsyrket.